Πρόσφατα είχε γραφτεί πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για τον Νούριο Φορτούνα, τον αριστερό μπακ της ΑΕΛ. Σε δηλώσεις που έκανε, πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας, Θεόδωρος Αντωνίου, σημείωσε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανέναν για τον παίκτη.

«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Φορτούνα. Γράφτηκαν κάποια πράγματα στην Ελλάδα και φυσιολογικά τα αναδημοσιεύουν οι συνάδελφοι στην Κύπρο. Θεωρώ ότι κάποιες φορές πρέπει να είμαστε λίγο προσεχτικοί απέναντι στις ομάδες. Δεν πείραξε καθόλου τον Φορτούνα στην απόδοσή του και αυτό είναι δεδομένο. Και εμείς από την πλευρά μας δεν ασχοληθήκαμε γιατί δεν υπάρχει κάτι πραγματικά, αλλά όταν είναι μέρα ντέρμπι και γίνονται αναδημοσιεύσεις από Ελλαδικά Μέσα στα δικά μας, αυτό δεν είναι σωστό», ανέφερε ο Αντωνίου και συνέχισε.

«Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν την δουλειά τους… Γράφτηκε τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Τετάρτη, την Πέμπτη, την Παρασκευή. Παίζαμε το Σάββατο, γράφτηκε και το Σάββατο. Δεν ξέρω εσείς πως το βλέπετε… Όταν υπάρχει κάτι θα το μάθετε και εσείς και ο κόσμος, αλλά πραγματικά δεν υπήρξε τίποτε απολύτως για την περίπτωση του Νούριο Φορτούνα».