Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή του στους ομίλους του Champions League. Το παιχνίδι με τους Πορτογάλους στράβωσε από την αρχή και οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν ακριβά τα πολλά λάθη που έκαναν και έδωσαν τη δυνατότητα στην Σπόρτινγκ να προηγηθεί με 3-0.

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, ο Μπέσνικ Χάσι στη χθεσινή προπόνηση έδειξε στους ποδοσφαιριστές του το βίντεο του παιχνιδιού με τους Πορτογάλους! «Δεν μας βγήκε τίποτα», είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος τους έκανε έντονες παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους.

Ο μοναδικός που… γλίτωσε ήταν ο Φελίπε Πάρντο, ο οποίος μπήκε στο 77’ και πέτυχε δύο γκολ στο 89’ και στο 93’. Ο Κολομβιανός ήταν εξαιρετικός και απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να βοηθήσει τον Θρύλο στις μάχες που έχει να δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί τι είπε στους παίκτες ο Χάσι στη χθεσινή προπόνηση, αλλά και τι τους είπε στο ημίχρονο του παιχνιδιού.