ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε για τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι του Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός έχει θητεύσει με μεγάλη επιτυχία για μία σεζόν στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Άρσεναλ, όμως φέτος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο.

Γι’ αυτό και η Μπέτις Σεβίλλη, που αγωνίζεται δανεικός, προσανατολίζεται να σπάσει το συμβόλαιο και να επιστρέψει πίσω τον Κάμπελ στην αγγλική ομάδα. Οι Πειραιώτες από την μεριά τους ξεκαθάρισαν ότι λόγω αυτού του τραυματισμού δεν σκέφτονται τώρα να κάνουν κάποια κίνηση, ενώ επιβεβαίωσαν πως είχαν ψάξει το θέμα του το περασμένο καλοκαίρι.

Πάντως, στο συμβόλαιο του Κάμπελ με τους «κανονιέρηδες» εκπνέει τον Ιούνιο, οπότε θα μείνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να ενεργήσει για να τον κλείσει από τώρα για του χρόνου. Η ιατρική πρόβλεψη είναι πως θα ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό μέχρι τα μέσα του Φερβουαρίου.

Ο Κοσταρικανός είναι 25 ετών και την σεζόν 2013-2014 είχε φτάσει με τους «ερυθρόλευκους» έως τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα είχε σημειώσει 8 γκολ.