Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής του ζει ο Εμάνουελ Εμενίκε! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του και μοντέλο, Ιεόμα Ναντί, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ηταν το γεγονός που περίμενε το ζεύγος τους τελευταίους εννέα μήνες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 30χρονος επιθετικός ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου γεννήθηκε η κορούλα του, προκειμένου αυτές τις ξεχωριστές στιγμές να βρίσκεται δίπλα της και φυσικά κοντά στη γυναίκα του.

«Ευλογημένος και χαρούμενος! Η πριγκίπισσά μας είναι εδώ», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Νιγηριανός, ενώ δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες, μετά τη γέννηση.

Η όμορφη Ιεόμα, η οποία είχε αναδειχθεί «Μις Νιγηρία» το 2014, είχε διαψεύσει τη φημολογία που την ήθελε να είναι έγκυος, ωστόσο αυτό συνέβη -όπως φαίνεται- προκειμένου να περάσει με ηρεμία αυτό το χρονικό διάστημα. Με τον Εμάνουελ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2016 και, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους!

Να σας ζήσει!