Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την απόδοση της ομάδας στο ματς με τα Τρίκαλα με τον Έλληνα τεχνικό του Ολυμπιακού να στέκεται στα επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» (22) και στις ασίστ που μοίρασαν (32).

Ποιο συγκεκριμένα τώρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως «σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολυφωνία στην επίθεση. Παρότι ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια βάλαμε 98 πόντους. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο (60%), είχαμε στιγμές που τρέξαμε στο γήπεδο όπως θέλαμε να τρέξουμε (13 πόντους στον αιφνιδιασμό).

Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες και καλές επιλογές. Στην άμυνα είχαμε και στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και στιγμές που είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Είναι λογικό όταν η διαφορά μεγαλώνει  να χάνεις και λίγο την συγκέντρωσή σου».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε πως «τα Τρίκαλα ήταν αξιόμαχα. Στο τέλος του ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά αρκετά μεγάλη και από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε φυσιολογικά. Να σταθώ στα 22 επιθετικά ριμπάουντ και στις 32 ασίστ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την διάθεση των παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι ότι καλύτερο στα Τρίκαλα».