Η Στέλλα Καλτσίδου, στις δηλώσεις της μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκορζόβ για την πρεμιέρα του Eurocup, τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει εκείνη και η ομάδα της να δίνει τον καλύτερό της εαυτό της σε κάθε παιχνίδι.

«Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε τα θετικά, το θετικό αποτέλεσμα και θέλουμε να διορθωθούμε και να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο και πιο γρήγορα γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμα πιο δύσκολο. Η εμπειρία υπάρχει σίγουρα, όταν έχεις ξεκινήσει πέρυσι πρώτη χρονιά στην Ευρώπη, οπωσδήποτε έχεις μάθει, έχεις δει. Πάθαμε και μάθαμε νομίζω τώρα, από εκεί και πέρα το καλύτερο σημαίνει να το αποδείξουμε στο γήπεδο.

Σίγουρα ξέρουμε πλέον τι πάμε να αντιμετωπίσουμε δεν υπάρχει έκπληξη, το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό, και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα ξεχωριστά, να βελτιωνόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι και καλό και κακό το ότι δεν έχουμε ανταγωνισμό στην Ελλάδα.

Κακό γιατί, σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η ένταση στα παιχνίδια που να σε κάνει να προετοιμάζεσαι ακόμα πιο καλά για την Ευρώπη, θεωρώ όμως ότι είναι και καλό γιατί έχουμε τη δυνατότητα ίσως να ξεκουραστούμε παραπάνω. Για εμάς κάθε προπόνηση που κάνουμε είναι 100% οπότε είναι σαν να παίζουμε παιχνίδι όταν παίζουμε διπλό στην προπόνηση και νομίζω ότι αυτό μας βοηθάει πολύ».