Στη... θέση του είναι το... κινητό κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γνωστότερο φυσικά και ως Official Olympiacos Road Store. Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να αγοράσουν ό,τι θέλουν ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια στο Ηράκλειο και παρακάτω μπορείτε να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται και έως πότε. Εκεί είναι και ο Θρυλέων.

Αναλυτικά...

Ο ΘΡΥΛΕΩΝ επέστρεψε στο Ηράκλειο για το Official Olympiacos Bc #ROADSTORE και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού μας! Το επίσημο αυτοκινούμενο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός Βρίσκεται στην Πλ. Δασκαλογιάννη Ηράκλειο 712 01, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 και σας περιμένει μαζί με πολλές ακόμα εκπλήξεις και επισκέψεις!!!

Ο ΘΡΥΛΕΩΝ επέστρεψε στο Ηράκλειο για το Official Olympiacos Bc #ROADSTORE και τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακού μας! Το επίσημο αυτοκινούμενο κατάστημα της ΚΑΕ Ολυμπιακος Βρίσκεται στην Πλ. Δασκαλογιάννη Ηράκλειο 712 01 https://goo.gl/maps/Wy7raPW5Q2w (Πλησίον Πλ. Ελευθερίας) από τις 10:00 το πρωί μεχρι τις 18:00 και σας περιμένει μαζί με πολλες ακόμα εκπλήξεις και επισκέψεις!!! #WeAreOlympiacos @olympiacos_bc_official_store #RoadStore @olympiacosbc VS @baskonia1959 @euroleague #GameOn #OlympiacosBc #OLYBKN #FaithInRed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Official Olympiacos Bc Store (@olympiacos_bc_official_store) στις