Στα πράγματα που κρατάει από την νίκη κόντρα στη Μπασκόνια, αναφέρθηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο βοηθός προπονητή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα 16 επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε στο σημερινό παιχνίδι, 16 δεύτερες επιθέσεις δηλαδή, μας βοήθησε σίγουρα να ελέγξουμε το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στην άμυνα, ήμασταν πολύ καλοί, κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ τη Μπασκόνια, το τρανζίσιον ήταν άρκετά καλό, εκτός από το πρώτο ημίχρονο που φάγαμε μερικούς εύκολους πόντους. Γενικά ήταν μια καλή εικόνα και όταν θα έρθουν και οι τραυματίες η ομάδα θα έχει μια καλύτερη εικόνα.

Σίγουρα ήταν καλοί όλοι οι ψηλοί, και επιθετικά και αμυντικά. Το μπάσκετ παίζεται και από τις δύο πλευρές, όπως είναι τώρα πρέπει να είσαι καλός και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Τέτοιο παιχνίδι μας έπαιξε και ο Παναθηναϊκός, αλλά εκεί στα τελευταία πέντε λεπτά δεν ήμασταν πολύ καλοί.

Σε αυτό το επίπεδο, δεν μπορείς να κλαίγεσαι και να λες γιατί και πως, για αυτό το λόγο έχεις μια γεμάτη ομάδα, ένα μεγάλο ρόστερ για να μπορείς να έχεις πάντα όλη την ομάδα να μπορεί να σε βοηθήσει».