ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Θ. ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ, Τ. ΛΕΟΥΣΗΣ

Νωρίτερα από τις αναμετρήσεις του Final 4 άνοιξε η Fanzone της διοργάνωσης με τον κόσμο να περνάει όμορφες στιγμές με τους Θρύλους της Ευρωλίγκας. Ο Βούισιτς, ο Παπαλουκάς και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες της διοργάνωσης, μαζεύτηκαν στο Μαρμαρά Φόρουμ, ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο που στεγάστηκε η ζώνη για τον κόσμο.

Σωστή επιλογή καθώς έτσι μπόρεσε να ελέγξει τον κόσμο, καθώς για μπεις στην FanZone έπρεπε να περάσεις από ειδικά μηχανήματα. Και εκεί δρακόντεια τα μέτρα, με τους φίλους του μπάσκετ πάντως να περνάνε ξέχνιαστες στιγμές πριν έρθει η… πίεση από τα ματς της Ευρωλίγκας. Αξίζει να σημειωθεί πως ελάχιστοι οπαδοί του Ολυμπιακοί βρέθηκαν στο Μαρμαρά αφού υπήρχε ο φόβος από τα επεισόδια και αυτοί χωρίς διακριτικά.

Μπορούσες να παίξεις μπάσκετ, να βγεις δημιουργήσεις 3D ομοίωμα σου, να ασχοληθείς με κάποιες δραστηριότητες, να αγοράσεις κάποια προϊόντα της Ευρωλίγκας που ήταν πάντως κάπως πιο ακριβά από το συνηθισμένο. Γενικά πιο λιτά τα πράγματα αλλά και πιο προσεγμένα από τους διοργανωτές, ενώ το Σάββατο υπενθυμίζουμε πως εκεί θα παραβρεθούν οι Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου και Βαγγέλης Μάντζαρης από τις 10 το πρωί.

Δείτε τα βίντεο μέσω του gavros.gr

Και τις φωτογραφίες: