Ο Ολυμπιακός για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ήταν απογοητευτικός, με αποτέλεσμα να γνωρίσει τη συντριβή από την Κίμκι με 84-52.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέλαβε την ευθύνη για την τραγική εμφάνιση των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν προβλήματα και στις δύο πλευρές του παρκέ. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος είναι αυτός που θα πρέπει να βρει λύση, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην Χίμκι, έπαιξε καλύτερα από εμάς από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα, δεν είχαμε συγκέντρωση και στην επίθεση ήμασταν πολύ κακοί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα σουτ που μας έδωσε η αντίπαλός μας. Αμυντικά επίσης δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε. Θεωρώ πως το πρόβλημα ήταν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ήταν τόσο αμυντικό, όσο και επιθετικό. Είναι το δεύτερο πολύ κακό μας παιχνίδι και είναι δική μου ευθύνη να βρω την λύση για να αλλάξει αυτή η εικόνα. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά μέρες και δεν είναι εύκολο να είσαι συγκεντρωμένος και να έχεις υψηλή απόδοση και στις τέσσερις αναμετρήσεις».