Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα τεθούν αντιμέτωποι την Πέμπτη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Θρύλου στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του, ώστε να πέσει το βάρος στους αντιπάλους τους που… καίγονται για τη νίκη, αλλά και στο ότι η Μπαρτσελόνα παίζει πολύ γρήγορα στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, άσχετα με το τι έγινε στον πρώτο γύρο. Η Μπαρτσελόνα στην έδρα της παίζει πολύ γρήγορα και στο μισό γήπεδο και στον αιφνιδιασμό. Έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες που είχε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν βρει καλύτερο ρυθμό από πριν, παίζουν πάρα πολύ καλά στην έδρα τους. Ο Βασίλης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, οπότε όλοι οι υπόλοιποι, είτε είναι είτε όχι ο Βασίλης μαζί, πρέπει να κάνουν όσο καλά μπορούν τη δουλειά τους. Εμείς, όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει, η πίεση θα πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα που έχει ανάγκη από τις νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, πάντα υπάρχει πίεση και είτε είμαστε ψηλά είτε χαμηλά, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε συνηθίσει αυτό».