Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Σιόν στο ελβετικό πρωτάθλημα. Είναι 10η και τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα με 21 βαθμούς σε 24 αγώνες και δεν φαίνεται πώς μπορεί να σωθεί, αν και η Τουν, που σώνεται αυτή τη στιγμή, έχει 24.

Στη Σιόν αγωνίζεται και ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα, σημειώνοντας κάποια πράγματα που ίσως κρίνουν το μέλλον του εκεί.

«Κοιμάμαι πολύ άσχημα. Μερικές φορές νιώθω ότι το κεφάλι μου θα εκραγεί. Το ποδόσφαιρο είναι συχνά δύσκολο. Μερικές φορές χρειάζεσαι τύχη. Αλλά μέχρι στιγμής, έχω πολλή ατυχία. Κάποια στιγμή, όμως, θα ανταμειφθώ», λέει μεταξύ άλλων ο Ελβετός.

Με την ιστοσελίδα nzz.ch να έχει κάνει την ανάλυσή της και να σημειώνει πως το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως δεν έχει μεγάλη εμπειρία από την Ελβετία και τις απαιτήσεις του εν λόγω πρωταθλήματος και εν αντιθέσει με τους Γκράνιτ Τσάκα και Τσερντάν Σακίρι, που μεγάλωσαν στην Ελβετία και ακολούθως μετέβησαν στο εξωτερικό, ο Κασάμι μεγάλωσε στο εξωτερικό και μετά πήγε στην Ελβετία. Έχει παίξει στην Εθνική ομάδα μόνο 12 φορές και όλα αυτά συνηγορούν στο γεγονός πως ο Κασάμι «απουσίαζε» από το ποδόσφαιρο της χώρας.