Την μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν σχολίασε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός τόνισε ότι η γαλλική ομάδα θα επωφεληθεί από τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκλάβει την κίνηση του Νεϊμάρ όπως θέλει. Προσωπικά, θεωρώ πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα επωφεληθεί απ' τα ηγετικά χαρακτηριστικά του. Στην Ισπανία, συζητάμε περισσότερο για τη συνεργασία του με τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι, ως τριάδα, παρά ατομικά.

Πλέον, θα αγωνίζεται σε μία ομάδα που θα εξαρτάται απ' τον ίδιο. Πρόκειται πάνω απ' όλα για μία προσωπική πρόκληση. Θα πρέπει να είναι έτοιμος να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του Champions League. Είναι ένα προνόμιο για το γαλλικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή που ένας παίκτης του επιπέδου του, νέος, ταλαντούχος, έμπειρος και με πολλά υποσχόμενο μέλλον αποφάσισε να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν απ' τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο», είπε και πρόσθεσε: «Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει. Είμαι βέβαιος πως πολλοί φίλαθλοι θα πληρώσουν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά. Μ' αυτόν, η Ligue 1 πλησιάζει τα κορυφαία πρωταθλήματα».