ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε τους κανονισμούς σέβονται, ούτε τους ίδιους τους διαιτητές. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ΚΕΔ οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, με βάση τις επιλογές τους στους ορισμούς δείχνουν ότι θέλουν να μειώσουν την πορεία έμπειρων ρέφερι της Superleague, αλλά και ταυτόχρονα να τους μειώσουν και ως προσωπικότητες.

Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ρέφερι με τους οποίους πέρσι ήταν στον ίδιο πίνακα, και με κάποιους από αυτούς, κυρίως βοηθούς, ορίζονταν και μαζί στα παιχνίδια της Superleague. Ομως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για κάποιους ρέφερι που είτε τους έχουν στην… κατάψυξη και δεν τους ορίζουν επειδή βρίσκονται σε «μαύρες λίστες» ομάδων, είτε τους μειώνουν ως προσωπικότητες, άρχισαν να ψάχνουν τρόπους ώστε να κινηθούν νομικά. Αλλωστε, ασπίδα τους είναι τόσο οι κανονισμοί όσο και το διοριστήριο που υπογράφουν πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Τώρα, αν αυτά τα θέλει η FIFA, σύμφωνα με την… καραμέλα τους, αν ερχόταν κάποιο σχετικό έγγραφο θα το παρουσίαζαν εν χορδαίς και οργάνοις…

Πάντα με βάση τις επιλογές τους, οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δίνουν την εντύπωση ότι υλοποιούν τις… εξαγγελίες της προπαγάνδας, που, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει, εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ΠΑΕ. Κάθε άλλο παρά σύμπτωση μπορεί να είναι τόσο ο υποβιβασμός του Λαμπρόπουλου (Ηλείας), Δελφάκη (Αρκαδίας) σε παιχνίδια της Football League (Σπάρτη-Καλλονή και Καλλιθέα-ΟΦΗ, αντίστοιχα). Τους στοχοποίησαν επειδή είναι ανεξάρτητοι και δεν… προσκυνούν στη δήθεν εξυγίανση. Επίσης, και οι δύο την προηγούμενη σεζόν ήταν από τους καλύτερους ρέφερι της Λίγκας, όμως είναι τυχαίο ότι φέτος δεν παίρνουν ευκαιρίες; Επίσης, υποβιβάστηκαν και οι βοηθοί Πήττας (Ηλείας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Γεωργαράκος (Αθηνών), Παρασίου (Ημαθίας) και Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), που επίσης ορίστηκαν σε ματς της κατηγορίας.

Κύριε Τριτσώνη, Κύριε Κουκουλάκη, όλοι αυτοί πού προκάλεσαν; Μπορείτε να μας εξηγήσετε;

Αυτοί προκάλεσαν

Οι Δελφάκης, Λαμπρόπουλος υποβιβάστηκαν. Την ίδια στιγμή, τόσο ο Καλογερόπουλος (Αθήνας) όσο και ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), οι οποίοι έχουν κάνει τα πιο προκλητικά λάθη της σεζόν (στους αγώνες ΠΑΟ-Αστέρας 3-1 και Βέροια-ΠΑΟ 1-1, αντίστοιχα), όπως και ο βοηθός Ευθυμιάδης (Πιερίας) στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, παρ’ όλα αυτά παίρνουν σερί ορισμούς, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Γκράνα (Ξάνθης), Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), μόλις (νομίσουν ότι) ξεχαστεί τι έκαναν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 3-0. Σύμφωνα με τις… εξαγγελίες τις ίδιας της προπαγάνδας «όποιος προκαλέσει θα φεύγει», όλοι οι προαναφερόμενοι ρέφερι έπρεπε να είναι ήδη εκτός πινάκων.

Η… μύγα

Εκαναν… σαλάτα τους πίνακες. Κανείς διαιτητής ή βοηθός δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Δεν ξέρει σε ποια κατηγορία ανήκει. Κάποιος μπορεί να υποβιβαστεί ακόμη και αν τον… ρουφιανέψουν και δεν θα τσεκάρουν ούτε την αλήθεια. Η τακτική των αρμοδίων είναι στη φιλοσοφία… έκανε η μύγα κ… και ε… τον κόσμο όλο!