Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 13:02

Τι κάνουν οι δανεικοί του Γενάρη;

Τι κάνουν οι δανεικοί του Γενάρη;

Οκτώ παίκτες έδωσε δανεικούς ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Εχουν περάσει ήδη δύο, και για κάποιους τρεις μήνες, από τότε που πήγαν να παίξουν σε άλλες ομάδες, οπότε έχει νόημα για ένα πρώτο απολογισμό.

Τι έχουν κάνει λοιπόν οι «8»; Πόσο έχουν παίξει στους συλλόγους στους οποίους τους δάνεισε ο Ολυμπιακός; Χωρίς να κάνουμε σχόλια για την όποια απόδοσή τους, ας αφήσουμε να μιλήσουν τα δεδομένα, δηλαδή πόσο έπαιξε ο καθένας, αν σκόραρε, αν έφτιαξε κάποιο γκολ. Και με την σημείωση για το τι κάνει η ομάδα του καθενός.

Πάρντο: Εχει με τη Ναντ (11η στο γαλλικό πρωτάθλημα) 9 συμμετοχές (4 βασικός, 5 αλλαγή) στο πρωτάθλημα, με ένα γκολ. Και μία συμμετοχή (βασικός) στο Κύπελλο. Σε 3 ματς δεν έχει παίξει καθόλου.

Σιόβας: Στην αρχή ήταν στον πάγκο (συνολικά σε 5 ματς) της Λεγανές, πρώτης πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά απ’ όταν μπήκε στην ενδεκάδα, δεν βγήκε κaι έπαιξε 7 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όλα βασικός.

Ομάρ: Σχεδόν αμέσως καθιερώθηκε στη Χαλ, που είναι στην επικίνδυνη ζώνη (τρίτη από το τέλος) στο αγγλικό πρωτάθλημα. Eχει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (6 βασικός, μία αλλαγή) και μία στο Κύπελλο (βασικός).

Ζντιέλαρ: Δεν έχει παίξει στο πρώτο και στα 2 τελευταία παιχνίδια. Στα άλλα 8 είχε 6 συμμετοχές βασικός και 2 αλλαγή με τη Μαγιόρκα, προτελευταία στο ισπανικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Τσιμίκας: Eχει παίξει και στα 5 παιχνίδια, όλα βασικός, με ένα γκολ και 2 ασίστ στην Eσμπιεργκ, ουραγό στο πρωτάθλημα Δανίας.

Τζανδάρης: Ακόμη δεν έχει συμμετοχή στην Κόπερ, 5η σε σύνολο 10 ομάδων στο πρωτάθλημα Σλοβενίας.

Λάτσι: Εχει 7 παιχνίδια (4 βασικός και 3 αλλαγή) στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο (βασικός) με τον Λεβαδειακό. Σε 4 ματς δεν έπαιξε καθόλου.

Βούρος: Εχει 6 παιχνίδια (5 βασικός κι ένα αλλαγή) στο πρωτάθλημα κι ένα στο Κύπελλο (βασικός) με τον Λεβαδειακό. Σε 2 ματς δεν έπαιξε καθόλου.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 29/03/2017)