Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, τι μας έχει απομείνει; Αύριο η μεγάλη φιέστα μας που δεν πρέπει κανείς μας να χάσει! Γράφουμε κάθε χρόνο χρυσή ιστορία, δίνοντας ομάδα, διοίκηση και κόσμος, μεγάλους αγώνες και μάχες με όλους και με όλα. Οπότε, έφτασε η ώρα της μεγάλης στιγμής, να δούμε ξανά να υψώνεται ψηλά στους ουρανούς του Πειραιά μας το 43ο πρωτάθλημά μας!

Μετά έρχονται στον Πειραιά μας οι... ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, αυτοί που δεν θέλουν καμία λύπηση, και στη συνέχεια ο τελικός Κυπέλου. Εκεί που θέλουμε, εκτός της κούπας, μια νίκη για τον κόσμο μας, αλλά και επίδειξη δύναμης!

Μόλις, αδέρφια μου, ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ όλα αυτά, θα γίνεται -όπως πάντα- πολύς λόγος σχετικά με τις κινήσεις που θα κάνει ο ΘΡΥΛΟΣ μας για να ενισχύσει την ομάδα μας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αδέρφια μου, όλος ο κόσμος ξέρει πως η δεύτερη θέση δεν έχει καμία σημασία για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, αφού όλοι εμείς έχουμε στο DNA μας το ότι δεν μπορούμε να γίνουμε σαν τους... losers και να πανηγυρίζουμε όταν ερχόμαστε δεύτεροι.

Αδέρφια μου, δεν είμαστε σαν αυτούς που προσπαθούν να έχουν καπαρωμένη τη δεύτερη θέση και νιώθουν άβολα όταν καμία φορά τυχαίνει να έρχονται και πρώτοι... Θυμηθείτε τα ΜΠΑΟΚια την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, που ήταν τέσσερις ή πέντε βαθμούς μπροστά, ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ φωτογραφίες με τα δάκτυλά τους που μετά από λίγες αγωνίστηκες τα έβαλαν εκεί που ήξεραν...

Αδέρφια μου, κανονικά ομαδούλες όπως ο ΜΠΑΟΚ πρώτα, μετά η ΚΟΥΛΑ και οι ΛΑΓΟΙ, τις ημερομηνίες και τις χρονιές που πήραν πρωτάθλημα για τελευταία φορά, να τις καθιερώσουν όπως τις εθνικές επετείους και να καλούν τους παίκτες των ομάδων που είχαν τότε κατακτήσει τίτλο για να κάνουν παρελάσεις... Αφού το πρωτάθλημα πλέον για αυτούς έχει συλλεκτική αξία!

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...
Αδέρφια μου, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ... κόντρα σε όλους και σε όλα... Κόντρα σε μια προσπάθεια που βλέπουμε από εχθρούς και κάποιους... φίλους να απαξιωθεί αυτή η ομαδάρα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!

Αδέρφια μου, την καταλαβαίνω απόλυτα την προσπάθεια από τους εχθρούς μας και τον πόλεμο τους, γιατί η ΣΤΕΡΗΣΗ πονάει...

Αδέρφια μου, τους εχθρούς τους έχουμε αντιμετωπίσει και ως εφημερίδα κατά κύριο και κυρίαρχο λόγο, αλλά και εγώ με τη συμμετοχή μου μέσα από εδώ και από το www.redpress.gr σε τρελό βαθμό... Και θα συνεχίσουμε να τους αντιμετωπίζουμε, ανεξάρτητα με το ό,τι συμβαίνει!

Αν δεν αγαπούσα και δεν είχα δώσει όλη μου τη ζωή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τη ΘΥΡΑ 7, δεν θα έγραφα αυτή τη στήλη. Δεν θα αρθρογραφούσα σε αυτή την εφημερίδα, ούτε θα ΕΒΑΖΑ ΛΕΦΤΑ από την τσέπη μου για να υπάρχει το www.redpress.gr!

Να ΞΕΡΕΤΕ καλά πως η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», το site www.gavros.gr και το δικό μου, το www.redpress.gr, πραγματικά βάζουν πάνω από όλα και από όλους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουν πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις, από επιτυχίες ή ατυχίες!

Οσο για τους φίλους, που κατά καιρούς πάνε να απαξιώσουν την προσπάθεια του ΘΡΥΛΟΥ μας, αυτοί μας βρίσκουν και θα μας βρουν μπροστά τους!

Αδέρφια μου, ο ΘΡΥΛΟΣ μας είναι η μόνη ελληνική ομάδα που έχει σύγχρονο γήπεδο, είναι η ομαδάρα με τον περισσότερο, τον πιο τρελό και πιστό λαό, που θέλει μόνο να προσφέρει σε αυτήν την ομαδάρα που τη λένε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, έχουμε μακρόν από όλους τους άλλους τη μεγαλύτερη και καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Εχουμε το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Ο ΘΡΥΛΟΣ μας έχει συνεχείς παρουσίες στο CHAMPIONS LEAGUE, έχοντας αποκτήσει όνομα και στην Ευρώπη!

Ο ΘΡΥΛΟΣ μας κατακτά συνεχώς το πρωτάθλημα και κυριαρχεί και στο Κύπελλο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχουμε 43 πρωταθλήματα! Οπότε, πιστεύω και πρέπει όλοι οι φίλαθλοί μας να τη στηρίζουν, όπως κάνουν πάντα, ακόμα και στις λίγες δύσκολες στιγμές μας!

Γι’ αυτό να ΞΕΡΕΤΕ πως και τη νέα μας χρονιά θα δώσουμε ξανά το «παρών» δίπλα στη μεγάλη μας αγάπη, θα ξαναπάρουμε τα διαρκείας μας και γενικά θα συμμετέχουμε στα πάντα!

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ...

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όλοι μας είμαστε εξωτερικά πάντα ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ και στην καρδιά και στο αίμα κόκκινοι, όπως είναι το χρώμα της ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ σημαίας μας, των κασκόλ μας, τα πανιά της ΘΥΡΑΣ 7!
Τι άλλο θα μπορούσαμε να ήμασταν, αφού πουθενά, σε όλα τα θέματα της ζωής μας, δεν μάθαμε να κάνουμε ποτέ πίσω, αλλά να προστατεύουμε και να υπερασπιζόμαστε όλα αυτά που αγαπάμε…

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, όλοι μας θέλουμε τίτλους σε όλα τα αθλήματα... Οχι μόνο γιατί το επιτάσσει η ιστορία μας, αλλά και γιατί οι ομάδες δημιουργούν τον μύθο τους μέσα από αυτούς.

Ιδιαίτερα για τον ΘΡΥΛΟ μας, ο μύθος αυτός δεν πρόκειται ποτέ να περιοριστεί στα ανθρώπινα όρια. Η στάση αυτή καθρεφτίζεται και στον κόσμο της ομαδάρας μας, αφού αισθήματα κορεσμού και κατ’ επέκταση εφησυχασμού δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μας περιβάλλουν.  

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/04/2016)