Ξεπερνά κάθε όριο η… εξομάλυνση της ΚΕΔ στη διαιτησία, πάντα με την ανοχή του Κουτσοκούμνη και της ΠΔΕ/ΕΠΟ. Απόδειξη ότι «εξαφανίστηκαν» από τον χάρτη ρέφερι και βοηθοί που ορίστηκαν στα ματς του Ολυμπιακού από το ισπανικό μοντέλο, το οποίο θήτευσε από την 3η μέχρι και την 9η αγωνιστική. Ανεξήγητα το δίδυμο της τωρινής ΚΕΔ (Τριτσώνης, Κουκουλάκης) «πάγωσε» διαιτητές, βοηθούς, παρότι δεν έκαναν λάθη. Ομως, ακόμη και να γίνονταν, οι μεγαλύτερες τιμωρίες μέχρι τώρα δεν ξεπερνούσαν τους δύο μήνες.

Διαβάστε τα χαρακτηριστικά παραδείγματα:

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) σφύριξε Ολυμπιακός-Βέροια 6-1. Λόγω της μεγάλης διαφοράς μεταξύ των δυο ομάδων γίνεται αντιληπτό ότι δεν κανείς δεν στάθηκε στη διαιτησία. Ομως, θα δείτε παρακάτω τι έπαθε ο έμπειρος ρέφερι. Βοηθοί ήταν οι Κασσαβέτης, Δόσης.

4η: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Είχαμε το ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός 1-2 που διαιτήτευσε ο Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών). Μπορεί να πήρε ορισμούς ως τέταρτος, όμως το τελευταίο ματς που σφύριξε ήταν στις 31/10 και σήμερα ορίστηκε στο Λάρισα-Βέροια. Ο βοηθός Βλάσσης (Λασιθίου) έχει πάρει έναν ορισμό στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, ενώ ο Καλφάκης (Ηρακλείου) ορίστηκε δύο φορές στο Κύπελλο και σήμερα θα είναι στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, το οποίος σφυρίζει ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Πανιωνίου, όμως ολόκληρη η διαιτητική τριάδα, δηλαδή ο ρέφερι Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και οι βοηθοί Βερρής (Λέσβου) και Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), δεν έχουν οριστεί από τότε στη Superleague, δηλαδή από τις 15/10! Δεν έγινε κάποιο λάθος που αλλοίωσε αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά εμπιστεύονται διαιτητές οι οποίοι έκαναν προκλητικά και εξόφθαλμα λάθη υπέρ των ομάδων της… εξυγίανσης (Καλογερόπουλος, Βάτσιος, κτλ.). Πριν από τη διακοπή ο Λαμπρόπουλος ορίστηκε στη Football League, όμως τον ξέχασαν, όταν κατά σύμπτωση ο Μελισσανίδης, στο «ντου» που έκανε, φέρεται να είπε στους Τριτσώνη, Κουκουλάκη πως «αυτοί (σ.σ. Λαμπρόπουλος, Δελφάκης) δεν θέλω να παίζουν ούτε στη Β’ Εθνική».

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Και ο Δελφάκης (Αρκαδίας), ο οποίος διαιτήτευσε Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-2 δεν έκανε λάθος, όμως είχε την τύχη του Λαμπρόπουλου. Ακριβώς την ίδια! Αγνοείται και ο βοηθός Κούρεντας (Τρικάλων), τον οποίο ο Σπανός έπιασε από τον λαιμό, τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει και πως δεν θα οριστεί ξανά. Ο βοηθός Κασσαβέτης, που δεν πρέπει να είχε ούτε φάση, πήρε έναν ορισμό στη Football League και έναν στο πρωτάθλημα.