Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 15:21

Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ

Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ

Στο φύλλο της Μεγάλης Πέμπτης 13 Απριλίου και την ημέρα που θα γινόταν ο αγώνας με την Αεκ, παρουσίασα ανάγλυφο όλο το σχέδιο της εγκληματικής συμμορίας εναντίον του Ολυμπιακού, όπως επίσης και τις πιθανές επιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, για να θυμηθούμε τα γραπτά, που πάντα μένουν, έγραφα:

«Φοβούμαι πολύ το σημερινό παιχνίδι με την Κούλα, που είναι η ομάδα-εκφραστής, η αιχμή του δόρατος του συγκεκριμένου συστήματος. Νομίζω ότι οι παντός τύπου και είδους αντιολυμπιακοί (μαζί βεβαίως και η κυβέρνηση) ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ από το σημερινό ημιτελικό. Φοβούμαι την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, έναν τομέα στον οποίο οι συγκεκριμένοι μαζί με τα δημοσιογραφικά τους συμπράγκαλα ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ. Μπορώ να υποθέσω ότι πιθανότατα κάτι να δημιουργήσουν, κάτι να προσπαθήσουν να κάνουν, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους μηχανισμούς τους να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό.

Κάτι ο διαιτητής που ορίστηκε (και που είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ αντιολυμπιακού διαιτητή) με τα σφυρίγματά του, κάτι τα πρόσφατα κατορθώματα του Κοντονή, του Ζουράρι και των άλλων, κάτι οι καινούργιες «καταγγελίες» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ από τη δοτή διοίκηση της ΕΠΟ, όλα αυτά συντελούν στην έξαρση του συναισθήματος της ΑΔΙΚΙΑΣ στον ερυθρόλευκο κόσμο. Συναίσθημα που δεν είναι δύσκολο να θεριέψει και να αποκτήσει ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις με κάποια εξόφθαλμα μεροληπτικά εναντίον του Ολυμπιακού σφυρίγματα, ή με κάποιες ΨΕΥΤΙΚΕΣ καταγγελίες που θα είναι εύκολο να μεταβιβαστούν στους δημοσιογραφικούς φορείς προπαγάνδας και να αποτελέσουν τη βάση για την υλοποίηση των πιο σκοτεινών και ύπουλων σχεδίων.

Για όλα τα παραπάνω, ομιλώ ευθέως για ΠΑΓΙΔΑ που ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ στον Ολυμπιακό. Για ΠΑΓΙΔΑ, που θα «ακουμπήσει» στην προσπάθεια να ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ο ερυθρόλευκος κόσμος, να δημιουργηθούν αντιδράσεις και να υπάρξουν έκτροπα μέσα ή και έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, φίλοι μου. Ο,τι και να συμβεί, ό,τι και να γίνει, όσες προκλήσεις και αν υπάρξουν, η κατάσταση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ΞΕΦΥΓΕΙ. Τα ΟΡΝΕΑ με τα γαμψά νύχια περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τη λεία τους, αυτή που προορίζεται να ΚΛΑΠΕΙ από τον Ολυμπιακό.

Ναι, χωρίς αμφιβολία, το Καραϊσκάκη σήμερα πρέπει να είναι ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ έτοιμο να ξεχειλίσει από ποτάμια λάβας. Ναι, η απαίσια και αποκρουστική ομαδούλα που λέγεται Αεκάκι, πρέπει να ΠΝΙΓΕΙ μέσα στην ίδια της την αποφορά.

Οχι, όμως, με ΒΙΑΙΑ μέσα. Οχι με επεισοδιακή αντίδραση. Οχι με ΕΚΤΡΟΠΑ που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ΑΚΟΜΑ και σε απώλεια του 44oυ!»

«Στη φωλιά της ρώσικης αρκούδας»

Και παρακάτω:

«Πρέπει να ξέρετε ότι ΗΔΗ έχουν αρχίσει στη φωλιά της ρώσικης αρκούδας να κυκλοφορεί το ΥΠΟΠΤΟ: «Αν γίνει το παραμικρό, θα έχουμε μέχρι αφαίρεση βαθμών! Γιατί δηλαδή, σε μας γιατί αφαιρέθηκαν;».

«Ανακεφαλαιώνω:

Χωρίς αμφιβολία, σήμερα έχουν στήσει ΠΑΓΙΔΑ για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να την ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ.

Χωρίς αμφιβολία, ο ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ διαιτητής θα προκαλέσει.

Χωρίς αμφιβολία, ο ερυθρόλευκος κόσμος βρίσκεται πλέον στα ΟΡΙΑ ΤΟΥ, από το πρωτοφανές, ανηλεές και ανεπανάληπτο κυνήγι που έχει εξαπολυθεί εναντίον του από την πιο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΚΗ (σε νοοτροπία) κυβέρνηση που έχει ζήσει στην ιστορία της αυτή η χώρα.

Χωρίς αμφιβολία, οι πιθανότητες για ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ενέργειες είναι πολλές.

Απέναντι σε όλα αυτά, ή έστω σε ένα μέρος τους, μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να ξεπεράσουμε αλώβητοι τις συμπληγάδες κυβέρνησης - «εξυγιαντών»:

Ηρεμία, ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση. Αυτό είναι το τρίπτυχο που πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσει ο ερυθρόλευκος κόσμος, για να μην οδηγηθεί η ομάδα σε άλλους κινδύνους, εξωαγωνιστικούς».

«Δεν ξέρω τι είναι ικανοί να κάνουν»!

Προφητικά όλα αυτά; Εσείς θα κρίνετε. Πάντως νομίζω ότι οι εξελίξεις με ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ σε ΥΨΙΣΤΟ βαθμό. Και ιδού και άλλο ένα ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ απόσπασμα, από την ίδια στήλη, της ίδιας ημέρας: 

«Η συνάντηση Κοντονή (του κατ’ εξοχήν «κυνηγού» του Ολυμπιακού) με δημοσιογράφους της αρεσκείας και της προτιμήσεώς του, ορισμένων και συγκεκριμένων ΜΜΕ της αντιολυμπιακής προπαγάνδας, είναι ένα ακόμη στοιχείο που αποδεικνύει ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης εναντίον του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά αντίθετα, βρίσκεται σε κατάσταση ΕΓΡΗΓΟΡΣΗΣ, σε κατάσταση ΕΝΤΑΣΗΣ και υλοποίησης σχεδιασμού!

Εν ολίγοις, αγαπητοί φίλοι, φρονώ ότι για τους κυβερνητικούς και τους κάθε λογής συμμάχους τους, λαθρέμπορους, μαφιόζους, απατεώνες, ψευτοεπενδυτές και όλον αυτό τον άθλιο εσμό που προσπαθεί να αποσπάσει από τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ τα τρόπαια που δικαιούται, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ακόμη! Και όταν λέω ΤΙΠΟΤΑ, εννοώ βεβαίως ΚΑΙ το πρωτάθλημα!

Δεν ξέρω τι μπορούν να σκεφτούν (ή να έχουν σκεφτεί ήδη), δεν ξέρω τι μπορεί να φανταστούν, αλλά ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ να κάνουν»!

Κάτι σαν έκτη αίσθηση;

Ολα αυτά, είπαμε και επαναλαμβάνω, πριν από μία ακριβώς εβδομάδα και ΑΝΗΜΕΡΑ του αγώνα Ολυμπιακός - Αεκ.

Ο,τι πρόβλεψα, βγήκε. Με… σατανική, θα έλεγα, ακρίβεια. ΔΙΚΑΙΩΣΗ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Και ξέρετε γιατί; Για έναν πολύ απλό λόγο: Διότι βρίσκομαι πάνω από ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ σ’ αυτό το επάγγελμα, το οποίο υπηρέτησα από ΟΛΑ τα πόστα (από ριράιτινγκ και ύλη, μέχρι μάρμαρο σελιδοποίησης και από αστυνομικό, ελεύθερο κ.ά. ρεπορτάζ, μέχρι πολιτικό σχολιασμό και αρθρογραφία) μέχρι να καταλήξω σ’ αυτό που πάντα μου άρεσε περισσότερο και μου έδινε την ευκαιρία να βοηθάω, παράλληλα, τη μεγάλη λατρεία της ζωής μου, τον Ολυμπιακό.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η εμπειρία και οι παραστάσεις που απέκτησα σ’ αυτή μου τη διαδρομή, αν μη τι άλλο, μου έχουν δώσει και τη δυνατότητα να ΠΡΟΒΛΕΠΩ πολλά πράγματα και καταστάσεις, πριν αποτελέσουν γεγονότα. Ας την πούμε μία δημοσιογραφική «έκτη αίσθηση».

Πιο εύκολο να απονείμουν τον τίτλο στον Σαββίδη με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Πού είμαστε, λοιπόν, τώρα;

Ας δούμε τις εξελίξεις με βάση τις σημερινές διώξεις εναντίον του Ολυμπιακού:

Πρώτον, τα περί αφαιρέσεως βαθμών σίγουρα δεν τα πιστεύουν ούτε εκείνοι που τα προβάλλουν. Απλά, έτσι πρέπει να κάνουν γιατί ΚΑΙ ΑΥΤΟ είναι μέρος του σχεδίου και θα σας εξηγήσω παρακάτω. Αλλά ας δούμε πόσο στην πραγματικότητα κινδυνεύει ο Ολυμπιακός βάση την κατηγορία (άρθρο 29) για «παρεμπόδιση αξιωματούχου» κ.λπ.

Το άρθρο αυτό προβλέπει «ή διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, ή διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, ή αφαίρεση έξι βαθμών, ή υποβιβασμό ομάδας». Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο Παπαπέτρου έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι δύο τύποι τον εμπόδισαν να εισέλθει και τον… προπηλάκισαν (!!!) λέγοντάς του… «μας γαμ… σήμερα»!

Σημειώνω: Τελευταία ποινή που επιβλήθηκε για το παραπάνω άρθρο, ήταν στον Γιώργο Σπανό του Ατρομήτου, που είχε επιτεθεί στον επόπτη Κουρέντα στα αποδυτήρια, μετά τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1. Ηταν ένας χρόνος αποκλεισμός του προέδρου του Ατρομήτου και ποινή ΜΙΑΣ αγωνιστικής στην ομάδα του.

Με ποια… «λογική» λοιπόν… «κινδυνεύει» ο Ολυμπιακός με… «αφαίρεση βαθμών»;

Ναι, δεν αντιλέγω, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ η οποία θέλει την καταστροφή του Ολυμπιακού και σ’ αυτή ΔΥΣΤΥΧΩΣ μετέχουν και ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ παράγοντες. Ολοι τούς ξέρουμε και εγώ τους έχω κατονομάσει άπειρες φορές.

Ξέρουμε πολύ καλά ΠΟΙΟΣ είναι το «ΠΙΣΤΟΛΙ» του Τσίπρα, που έχει αναλάβει με τον στυγνό, αντιδημοκρατικό και φασιστικής έμπνευσης και νοοτροπίας τρόπο, να «καθαρίζει» τις πιο ακραίες αποστολές.

Ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι αυτός που η κυβέρνηση ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ να εξυπηρετήσει ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους, δίνοντάς του ΕΝΑ τουλάχιστον ΤΙΤΛΟ σε… «ανταπόδοση» των… «κεφαλαίων» που φέρνει απ’ έξω και… «επενδύει» στη χώρα (και σε γνωστές τσέπες).

Ολα αυτά, λοιπόν, ναι, δεν αντιλέγω, ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιστρέψουν τη δικονομική λογική και να… «ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ» (;) αποφάσεις ακόμα και εν ενεργεία δικαστικών.

Το θεωρώ όμως ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ, μέχρις εκεί που δεν παίρνει. Τόσο, ώστε να σκέπτομαι ότι ΤΟ ΙΔΙΟ ή και περισσότερο «εύκολο» θα ήταν για την Κυβέρνηση να ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ με… Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (όπως…συνηθίζει, άλλωστε) τον τίτλο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στον Πάοκ του Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου έτσι να τιμήσει την (παντοειδή) προσφορά του.

Αν το έκανε αυτό, σίγουρα θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους, διότι τουλάχιστον δεν θα έπαιρνε ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ και ΕΝΤΙΜΟΥΣ λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

Η «Ημέρα της Μαρμότας» των τρωκτικών ΑΡΔοΜΜΕμέδων

Να δούμε τώρα και το γιατί οι τσάτσοι των ΑΡΔοΜΜΕ προβάλλουν την «πιθανότητα αφαίρεσης βαθμών» (και μάλιστα… έξι, όσους ακριβώς δηλαδή θέλει και ο Πάοκ για να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό) ενώ ούτε οι ίδιοι μπορούν να πιστεύουν σε ένα τόσο ακραίο και αδιανόητο σενάριο.

Η εντολή που έχουν πάρει οι συγκεκριμένοι, είναι αυτή που τους έδωσαν οι ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ της συμμορίας. Δηλαδή, να ΦΩΝΑΖΟΥΝ συνεχώς, να ΚΡΑΖΟΥΝ, να θορυβούν χωρίς ουσία και συγκεκριμένο αντικείμενο, προκειμένου οι φωνές αυτές να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ στη συνέχεια και ΟΧΙ ΜΟΝΟ επικοινωνιακά. Απαραίτητο για την προπαγάνδα θεωρείται το να γίνει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αν όχι σε όλους, τουλάχιστον στα μέλη της αγέλης, ότι ο Ολυμπιακός… «πρέπει»… «κανονικά» να… «τιμωρηθεί» με… «αφαίρεση ΕΞΙ βαθμών»! Και ότι αν δεν γίνει αυτό, θα είναι… «ένα ακόμη… σκάνδαλο» υπέρ της ομάδας του Πειραιά, του Μαρινάκη, του κατεστημένου του Νότου και πάει λέγοντας. Λαϊκό αφήγημα θα γίνει το «πώς τη γλίτωσε πάλι ο Ολυμπιακός» και γιατί… όχι; Το πώς… «έκλεψαν πάλι έναν τίτλο από τον… Πάοκ»!

Ναι, φίλοι μου, όπως σας τα λέω. Αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν, είναι να χτιστεί ένα ΝΕΟ οικοδόμημα ΛΑΣΠΗΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ κατά του Ολυμπιακού, με κραυγές και επιχειρήματα τύπου «σκάνδαλο της Δικαιοσύνης», ή «χαρίστηκαν στον Ολυμπιακό», ή «το παρακράτος της ΕΠΟ ξαναχτύπησε και αθώωσε τον Ολυμπιακό» ή «ποινή - χάδι πάλι στον Ολυμπιακό για να του… δώσουν τον τίτλο» και διάφορα τέτοια, που ΟΛΟΙ τα περιμένουμε γιατί τα έχουμε ξαναζήσει, σ’ αυτή την ατέλειωτη «ημέρα της Μαρμότας» που ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο των ΤΣΑΤΣΩΝ, των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ και των παντός είδους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΜΠΕΟΥ: Ο ΑΔΕΙΟΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ !

Πολύ θόρυβο κάνει τελευταία ο πρώην τρόφιμος των φυλακών Μπέος. Δεν είναι και… παράξενο, εδώ που τα λέμε. Πάντα ένας άδειος τενεκές κάνει μεγαλύτερο θόρυβο.

Ο τρόπος ζωής του συγκεκριμένου είναι ίδιος και απαράλλαχτος εδώ και δεκαετίες. Οπως και η τακτική του, απέναντι σε όποιους θεωρεί «εχθρούς» του, ακόμα και αν πρόκειται για ανθρώπους που δεν τον έχουν πειράξει. Του αρκεί να «πειράξουν» τα συμφέροντα που κατά περίσταση εκπροσωπεί.

Πότε, λοιπόν, επιτίθεται σε δημοσιογράφους, πότε σε παράγοντες, πότε σε ποδοσφαιριστές, ακόμη και σε… βετεράνους, όπως πιο πρόσφατα στον Μπονόβα. Οπου βρει και όποιον βρει, σύμφωνα με τη γνωστή του -για όσους τον γνωρίζουν- τακτική.

Οταν σε βάλει στο μάτι ο Μπέος, είναι ικανός να σε παραφυλάει για να σ’ την πέσει, προκαλώντας σε, χωρίς να του έχεις δώσει δικαίωμα. Εκεί που κάθεσαι, ας πούμε και συζητάς με την παρέα σου, έρχεται κοντά και αρχίζει και βρίζει δήθεν αόριστα, απευθυνόμενος όμως σε σένα. Αλλες φορές (μου έχει τύχει) περνάς από μπροστά του και σε βρίζει κοιτάζοντας αλλού, για να μη φαίνεται ότι σε βρίζει.

Πρόθεσή του είναι πάντα να σε προκαλέσει, να χάσεις την ψυχραιμία σου, να απαντήσεις και τότε να σου επιτεθεί, ζητώντας και το… «δίκιο του» από πάνω!

Πρόκειται για πολύ επικίνδυνο άτομο, που όποιος τον γνωρίσει κινδυνεύει, ανά πάσα στιγμή από «φίλος» και «σύμμαχος» να βρεθεί στο… αντίθετο στρατόπεδο, ανάλογα με τα κατά περίσταση συμφέροντά του. Γι’ αυτό και δεν πρέπει επ’ ουδενί να του απαντά κανείς, όσο και αν τον βρίζει. Η σιωπή και η αδιαφορία είναι τα μόνα «όπλα» που τον κάνουν έξω φρενών. 

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/04/2017)