Εγιναν 30 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου και μία των πλέι οφ, αλλά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν έχουν μάθει ακόμη τους διαιτητές. Αρα, μην απορείτε πώς τα έκαναν μαντάρα, τόσο ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) στο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1 όσο και ο Στυλιαράς (Αιτ/νίας) στο Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1. Και τα δύο ματς έγιναν την Κυριακή για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, όπου είδαμε ό,τι και στο πρωτάθλημα. Κακές διαιτησίες που οφείλονται και σε αποτυχημένες επιλογές των Τριτσώνη, Κουκουλάκη.

Ομως, τώρα φαίνεται πως έχασαν τα αβγά και τα καλάθια. Το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ κατάντησε, περί κατάντιας πρόκειται και μην αμφιβάλλετε, να βάλει διαιτητή της Football League στο ματς της Τετάρτης ΑΕΚ-Πανιώνιος για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. Και να σκεφτεί κανείς πως όταν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης ανέλαβαν, αύξησαν τους διαιτητές σε τριάντα, επαναφέροντας παράνομα στους πίνακες κάποιους που δεν είχαν αξιολογηθεί το καλοκαίρι, με την αιτιολογία να έχουν περισσότερες λύσεις.

Πείτε το και ομολογία αποτυχίας. Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης με την επιλογή του Τζήλου (Λάρισας) στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος, ενός ρέφερι της Football League που δεν… ξεφεύγει από τη μετριότητα, παραδέχονται ότι έχουν «κάψει» όλους τους ρέφερι της μεγάλης κατηγορίας.

Η αμφισβήτηση του παράνομου διδύμου της ΚΕΔ δεν βρίσκεται πλέον σε επίπεδο ψιθύρων, αλλά… κραυγών. Το έλλειμμα αξιοπιστίας είναι μεγάλο, αφού φτάσαμε στο σημείο να αμφισβητούνται οι επιλογές τους για τα πλέι οφ. Οπως έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Καλογερόπουλο (Αθηνών) πριν από το ματς με την ΑΕΚ και τώρα με τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) πριν από το αυριανό με τον Παναθηναϊκό, ενώ για τον Στυλιαρά (Αιτ/νίας) ανακοινώσεις έβγαλαν τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Πανιώνιος!

Με όλα αυτά Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει και FIFA για να τους στηρίζει, ούτε ισχυρό τριετές συμβόλαιο…

Ιστορία στις γκάφες…

Οι προηγούμενες ΚΕΔ είχαν μια συγκεκριμένη φιλοσοφία στους ορισμούς των διαιτητών. Εβαζαν τους καλύτερους. Ομως, με Τριτσώνη, Κουκουλάκη τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αφού, όπως φαίνεται βγάζουν το κόμπλεξ τους σε κάποιους με το να μην τους ορίζουν καθόλου (χωρίς να κατηγορούνται για κάτι) ή να τους βάζουν μια στο τόσο (παρότι πάνε καλά στα παιχνίδια τους), έχουν εμμονή με συγκεκριμένους διαιτητές. Επειδή κάποιοι τους επέβαλαν (μην ξεχνάμε τα δημοσιεύματα ότι επιστρέφει με το που ανέλαβαν) να επαναφέρουν τον Στυλιαρά, δεν σημαίνει ότι είναι καλός διαιτητής. Θα πρέπει να το κατάλαβαν…

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/05/2017)