Αδέρφια μου ΓΑΥΡΟΙ, και πού να ξεκινήσει το πρωτάθλημα να δείτε τι γέλιο έχουμε να ρίξουμε !

Φέτος θα είναι, να μου το θυμάστε αυτό που σας λέω τώρα, η χρονιά της μεγάλης ΞΕΦΤΙΛΑΣ για όλους τους αλλόθρησκους.

Το νιώθουν ότι έρχεται, ότι ζυγώνει και αυτή η χώρα δεν τους σηκώνει. Γι’ αυτό έχουν φαγωθεί αν είναι δυνατόν να μπορούσαν να μην ξεκινήσει ποτέ ξανά το πρωτάθλημα.

Ξέρουν στο περίπου τι τους περιμένει, αλλά όχι ακριβώς.

Πρόεδρε, θα το φωνάζω και θα το γράφω συνέχεια... Θέλουμε τους παίκτες που θα πάρεις στον ΘΡΥΛΟ μας να είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ... Το πράγμα είναι απλό, ρίχνεις καλά λεφτά κάνοντας πάρα πολύ καλές ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Αδέρφια μου, έτσι πρέπει να γίνει...Τ έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τα μανάρια μας ότι ο Βαγγέλης θα τους πατήσει κάτω για όλα αυτά που του κάνουν, και πολύ καλά θα τους κάνει, που θα τους το κάνει, αδέρφια μου!

Πάμε τώρα στα δικά μας, αυτά που έχει περάσει στον προπονητή και στους παίκτες μας ο πρόεδρός μας.

Τους έχει δώσει να καταλάβουν ότι την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ φανέλα που φοράνε πρέπει να την τιμούν!

Γιατί πολύ απλά εμείς, και θα μιλήσω για τον εαυτό μου, για να καταλαβαινόμαστε, όταν τη φοράω πάνω μου ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΟΜΑΙ, σοβαρεύομαι και βαραίνω, από τη στιγμή που τη φοράω, αδέρφια, εκπροσωπώ μια ιστορία, έναν λαό ολόκληρο, είμαι υπεύθυνος για τις πράξεις μου, όχι ότι χωρίς αυτή δεν είμαι, απλά ένας λόγος παραπάνω, ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ ΚΑΤΙ ΙΕΡΟ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣΗΜΟ, ΚΑΤΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ!

Ο,τι και να πω για αυτό το έμβλημα είναι λίγο, εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ πάνω από όλους και από όλα βάζουμε την ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ!

Αυτό και πολλά άλλα έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ αυτοί που παίζουν στην ομαδάρα μας και στη διοίκηση, όπως και όλοι οι καινούργιοι που θα έρθουν είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθουν.

Να ξέρουν πού ήρθαν και πού βρίσκονται, αν καταλάβουν αυτό όλα τα άλλα είναι απλά πράγματα μετά !

Είμαστε ΓΑΥΡΟΙ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, για εμάς η ξεφτίλα και η ταπείνωση είναι κάτι που με τίποτα και ποτέ δεν ανεχόμαστε και δεν το ξεπερνάμε.

Η χαλαρότητα, η ανευθυνότητα, το σορολόπ, οι απαράδεκτες εμφανίσεις, οι ξεφτίλες δεν χωράνε στην οικογένειά μας!

Είμαστε ο πιο απαιτητικός κόσμος εδω στην Ελλάδα, θέλουμε τους παίκτες μας να σκίζονται μέσα στο γήπεδο, να παίζουν ΑΝΤΡΙΚΙΑ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ, να παίζουν ξύλο στην τελική αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο !

Δόξα τω Θεώ, αδέρφια μου, η ομάδα του ΜΑΡΙΝΑΚΗ δεν μασάει και όπως πρέπει προχωράει!

Αλλά θα το ξαναπώ, πρόεδρε, φέτος οι λίγες κινήσεις που χρειάζεται ο ΘΡΥΛΟΣ μας σε θέσεις που ξέρουμε όλοι μας πρέπει να είναι πάρα πολύ καλές!

Το πράγμα είναι απλό, ρίχνεις χωρίς τσιγκουνιές τα χρήματα που ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να πάρουμε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

Εγώ πιστεύω πως αν πάρουμε τέσσερις, το πολύ πέντε παίκτες μεγάλης αξίας ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ, ο ΘΡΥΛΟΣ μας θα είναι ανίκητος από όλους τους υπόλοιπους!

Και αυτό πρέπει να κάνεις, πρόεδρέ μας!

Και επειδή η συνταγή είναι μία και μοναδική, ο πρόεδρος είναι ένας από εμάς!

Είναι σαν να ήμουν εγώ ή εσείς ή ένας από όλους εμάς!

Ποιος δεν γουστάρει την ταπείνωση, την ψυχική οδύνη, την ξεφτίλα και γενικώς όλα αυτά που έχει κάνει και θα κάνει στους βάζελους και στα υπόλοιπα τσιράκια τους;

Γιατί το τι λένε όλοι οι άλλοι αλλόθρησκοι για την ομαδάρα μας, τον πρόεδρό μας και γενικώς τα σάλια που από μίσος και κακία σπέρνουν, εμένα προσωπικά και το ίδιο πρέπει να ισχύει και σε όλους να μη σαν νοιάζει καθόλου, γιατί είναι του κ...!

Θα μου πεις, ρε Χάρο, έχουμε σαλτάρει με όλα αυτά! Ναι, αδέρφια μου, και εγώ μία από τα ίδια είμαι, τα βλέπω, τα ακούω και είμαι έξω από τα ρούχα μου!

ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ, τα καταπίνουμε όλα, αλλά άνθρωποι άρρωστοι είμαστε και κάποια στιγμή θα κάνουμε ΜΠΑΜ.

Και δεν θα μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ προσωπικά το ΜΠΑΜ το δικό μου θα το κάνω όχι απρόσωπα, αλλά αυτοπροσώπως επώνυμα και δεν τους ξεπλένει τίποτα... Αλλά θέλω να δω και ποιος θα έχει την ψυχή να μου κάνει και μήνυση…

ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ

Τώρα, αδέρφια μου, όλοι εμείς που αγαπάμε την ομαδάρα μας πάνω και από την ίδια μας τη ζωή πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και τον πρόεδρό μας ακόμα περισσότερο!

Και αυτό κάνουμε εξαφανίζοντας τα διαρκείας, έτσι θα τους κάνουμε, να το φυσάνε και να μην κρυώνει με τίποτα!

Πρέπει το μόνο γήπεδο που θα είναι γεμάτο να είναι το δικό μας!

Εμεις κρατάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αδέρφια μου, το ξέρουν καλά όλοι τους αυτό, και γι’ αυτό ό,τι άλλο κάνουμε, αδέρφια μου, δεν μας τιμά καθόλου και θα δώσουμε χαρά σε αυτούς που θέλουν το κακό μας!

Αυτό περιμένουν και αυτό καλλιεργούν, μπορεί να βράζουμε μέσα μας, να θέλουμε να ξεσπάσουμε για την κοροϊδία που έχουμε φάει τόσο καιρό και τη λάσπη που ρίχνουν ασύστολα στο πρόσωπο του προέδρου μας, αλλά δεν θα περάσει αυτό!

Γι’ αυτό, πρόεδρέ μας, σ’ το ξαναλέω, ρίξε ΠΟΛΛΑ χρήματα κάνοντας λίγες αλλά πάρα πολύ καλές ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ στον ΘΡΥΛΟ μας!

Με τις σωστές κινήσεις αυτές θα κάνουμε μια ομαδάρα ΑΠΑΙΚΤΗ εδώ στην Ελλάδα που θα τους παίζουμε όλους για πλάκα...

Φέτος πρέπει να πάρουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν!

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ όπου τους πετύχεις, ΘΡΥΛΕ μας!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ άσχημες!

Να μην έχουν να πουν πλέον τίποτα!

Να μπουν μια και καλή στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ τους!

Να βάλουν όλοι τους την ουρά στα σκέλια!

ΥΓ.: Σας πονάει πάρα πολύ που ο Μαρινάκης είναι στο τιμόνι μας και σας έχει όλους στη ΛΟΥΤΣΑ, εεεε;

Οσο τον τρελαίνετε τον Βαγγέλη, τόσο θα σας χορεύει τσιφτετέλι, πράσινο μικρό κουνέλι, ΑΕΚΟΥΛΑ και ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΣΙΜΠΑ και εσύ από ένα ΦΡΥΔΙ...

Και μαζί με τη ΘΥΡΑ 7 δεν σας αφήνουμε να σηκώσετε κεφάλι, ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ και θα ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ... δακτυλάκι στο βαζελάκι.

Εγινα κατανοητός; Εμείς δεν είμαστε σαν όλους εσάς, ρε λαμόγια, γιατί πολύ απλά είμαστε ΓΑΥΡΟΙ! Αλλά πού να το πιάσει το φτωχό σας μυαλουδάκι αυτό!

ΥΓ.: Αδέρφια μου, όλοι διαρκείας, για να κάνουμε το χρέος μας και να απαιτήσουμε και από τον πρόεδρό μας να κάνει με το παραπάνω το δικό του!

ΥΓ.2: Οσοι από εσάς δεν είχατε πέρσι διαρκείας και μου είχατε πει πως φέτος θα πάρετε, να ΞΕΡΕΤΕ πως περιμένω τα μηνύματά σας στο [email protected] για να ΚΑΝΟΝΙΣΩ να πάρετε φέτος! 150 ευρώ στο μοναδικό πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7! Κανονίστε να τα πάρετε γιατί μετά μη με ΠΑΙΡΝΕΤΕ τηλέφωνα για εισιτήρια, δεν θα υπάρχουν, να το ΞΕΡΕΤΕ!