Μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για την Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας. Η Σχολή στην οποία είναι επικεφαλής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Φερεκίδης κάθε χρόνο σημειώνει σημαντικά βήματα προόδου και δουλεύει επαγγελματικά με στόχο τη διασκέδαση των παιδιών αλλά και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών!

Στην τελετή λήξης που "φιλοξενήθηκε" προ ημερών στις εγκαταστάσεις της Σχολής στον Πύργο ήταν καλεσμένος ο Λεόνε, ο οποίος φωτογραφήθηκε κι έπαιξε με τα παιδιά και τους γονείς. Η Διεύθυνση της Σχολής είχε φροντίσει να οργανώσει μια όμορφη τελετή, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα για τα παιδιά, τα οποία είναι χαρούμενα που φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού! Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αυτόγραφα από τη Διεύθυνση Σχολών για την παρουσία τους στο Δίκτυο τη σεζόν 2016-17.

«ΔΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης, ο οποίος μαζί με την σύζυγο του Ευγενία και τους προπονητές της Σχολής εντυπωσιάζουν θετικά γονείς και παιδιά κάθε χρόνο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της σεζόν 2016-17. «Είμαστε τυχεροί που ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Εδώ στον Πύργο, τα παιδιά, οι γονείς και φυσικά οι προπονητές είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Η χρονιά που τελείωσε ήταν σπουδαία για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με πολλά νέα παιδιά και να τα διδάξουμε τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά και τις αρχές που θέλουμε να έχουν οι μαθητές μας. Οργανώσαμε εκδρομή στο "Γ. Καραϊσκάκης" ενώ και φέτος μας επισκέφτηκαν τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού οι οποίοι μας βοήθησαν να ενισχύσουμε και το "Χαμόγελο του Παιδιού". Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».