ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μία οικογένεια είναι η Ακαδημία του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο φάνηκε για ακόμη μία φορά στο ματς του Σαββάτου (13/01) της Κ15 των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟ (2-0)..

Τη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρακολούθησαν από κοντά ο διευθυντής της Ακαδημίας, Κυριάκος Καραταϊδης, ο προπονητής της Κ20 του Θρύλου, Βασίλης Βούζας, ο Γενικός Αρχηγός των Νέων Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ16 Δημήτρης Μαυρογεννίδης, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Τοπολιάτης.

Οι άνθρωποι της Ακαδημίας των Πειραιωτών έχουν ως βασικό τους μέλημα να νικάει ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα και να σηκώνει κούπες. Δεν υπάρχουν ομάδες, αλλά υπάρχει η Ακαδημία και αυτό φάνηκε για ακόμη μία φορά.

Το σύνολο του Γιώργου Παπακωστούλη έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποια είναι η καλύτερη ομάδα που έχει μάθε στα δύσκολα και στα εύκολα πάντα να κερδίζει.

Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας (ήττα με 5-4) είχε πεισμώσει τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» και το μεσημέρι του Σαββάτου απέδειξαν ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν μαγική εικόνα και η πραγματικότητα είναι ότι όλες οι ομάδες του Θρύλου απέχουν κατά πολύ απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα.