Πρόεδρε δώσε όραμα!!!10 | 3 | 2010 11:47 - ΠοδόσφαιροΗ δέσμευση του Σωκράτη Κόκκαλη ότι εγγυάται για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού ("θα αφήσω σε καλά χέρια την ομάδα, όταν κι όποτε χρειαστεί", όπως έχει πει κατ΄ επανάληψη σε συνεργάτες του), αποτελεί ένα στοιχείο για να αντιμετωπίζεται αισιόδοξα η κατάσταση.
Σε τούτες τις στιγμές, που οι περισσότεροι "τα βλέπουν όλα μαύρα", κι ελάχιστοι "άσπρα", είναι σημαντικό να βλέπουμε το δάσος, κι όχι το δέντρο. Ο Σ. Κόκκαλης θα τη φτιάξει πρώτα την ομάδα, έχοντας ικανούς και φιλόδοξους "συμπαίκτες" δίπλα του, να ανεβάσει πάλι τον Ολυμπιακό ψηλά, θα ηγηθεί όλων των προσπαθειών για τα επόμενα ένα-δύο χρόνια και το σίγουρο είναι ότι "θα είναι πάντα εκεί".
Από την ώρα, που υπάρχει ισχυρή διοίκηση, αλλά και... μέλλον, ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα. Όλα τα άλλα έπονται. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν λύσεις. Για προπονητή, για ποδοσφαιριστές, για την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, ακόμα και για την αλλαγή νοοτροπίας. Όταν υπάρχει κανονικός προπονητής, όταν γίνεται σωστή δουλειά στο γήπεδο και, παράλληλα, επικρατεί απόλυτη ηρεμία και πειθαρχία στα αποδυτήρια, τότε ως φυσικό κι επόμενο θα αλλάξει η νοοτροπία, καθώς δεν θα παρατηρείται το φαινόμενο να παίζει ο κάθε ένας για την πάρτη του, ή να δηλώνει με το παραμικρό τραυματίας.
Αυτό, όμως, που οφείλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση, είναι να δώσει ένα... όραμα στον κόσμο. Να φανερώσει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα. Τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού θέλουν να γνωρίζουν, αν υπάρχει ακόμα η φλόγα, η διάθεση, η θέληση και το κουράγιο για να ένα ακόμη μεγάλο σερί τίτλων.